Facebook biedt zelf geen mogelijkheid om alle foto’s in een album in één keer te downloaden. Een handige oplossing om dit te doen is de online tool Pick&Zip.

Afbeelding skip this adPick&Zip is online backup tool waarmee je foto’s van Facebook kan downloaden in een zip of een pdf-bestand. De tool is gratis, dus je zal jezelf soms door reclame heen moeten klikken.

Om de tool te gebruiken surf je naar picknzip.com en log je in via Facebook. Je kan kiezen tussen foto’s van jezelf, vrienden, pagina’s of groepen. Je kan dus ook alle foto’s downloaden waarin je getagd bent op Facebook.

Albums van Facebook downloaden

Je kan ervoor kiezen om volledige albums of een selectie van foto’s te downloaden. Pick&Zip is een goede oplossing om snel een groot aantal foto’s van Facebook tegelijk te downloaden.


Geschreven door Lennert Siemons.
Lennert is online marketeer bij Cronos Groep.
Volg hem op Twitter of .
Of neem contact op via het contactformulier.

8 reacties

 1. Ben says:

  De zip file werkt helaas niet, er staan geen bestanden in. De Pdf file werkt wel, daarna kan je ze weer vanuit je pdf reader exporteren als bijv jpeg bestanden.

 2. Roos says:

  Het is helaas niet mogelijk om albums van een GROEP te downloaden.. Dit kan niet gevonden worden… Balen

  • Imke says:

   nee inderdaad, heel jammer
   iemand een oplossing hiervoor?

  • J. Borgman says:

   Foto’s van geheime groepen heb ik kunnen downloaden met dit programma . Ben admin van de groep en wilde eens alle foto’s offline bekijken. Het programma gaf alle 174 foto’s weer .Maar de foto’s in de zip file kan je slechts 1 voor 1 bekijken en niet allemaal tegelijk in 1 dia show . Denk dat ik ze als pdf ga saven

 3. Scamhunter says:

  Prachtige tool, werkt grandioos.
  Thanks.

 4. Martha says:

  Het is alleen jammer dat de foto’s niet in de juiste volgorde geüpload worden.

 5. Nyreen says:

  Waar word alles opgeslagen en kan ik het terugvinden?????

Reageren